Confinats els usuaris de la residència de Sant Fruitós després de set casos de febre

També es farà desinfecció total de l'edifici

Residència el Lledoner de Sant Fruitós de Bages
Residència el Lledoner de Sant Fruitós de Bages | AjSFB
Redacció
29 de març del 2020
Actualitzat a les 15:22h
Amb motiu de l'aparició aquest dissabte de 7 casos de febre en avis i àvies de la residència per a la gent gran El Lledoner de Sant Fruitós de Bages, l'Ajuntament ha activat el protocol de confinament a les habitacions, i d'actuacions de desinfecció especial a l'interior de tot l'edifici. 

El confinament té lloc després de les mesures sanitàries de protecció front la Covid-19 realitzades a la residència durant les darreres dues setmanes. A més, durant aquest matí de diumenge l'Ajuntament ha equipat totes les habitacions dels residents amb taules individuals per poder-hi menjar. 

Durant aquest dissabte, un equip de sanitaris del CatSalut va visitar als residents i en aquest moment s'està a l'espera de conèixer els resultats efectuats dels testos de la Covid-19. Els símptomes però, no es localitzen només en els avis i àvies sinó que també n'hi ha entre el personal que treballa a la residència i que es troben, per tant, de baixa laboral per febre. És per això, que es reforçarà la plantilla de la residència amb treballadors d'altres centres que arribaran avui diumenge a Sant Fruitós de Bages i s'allotjaran a l'hotel La Sagrera.