Sant Joan de Déu trasllada 13 pacients greus a l'hospital de Sant Andreu per alliberar llits

Hi ha 19 treballadors d'aquest hospital del Centre Històric que es mantenen a casa preventivament per símptomes o contacte amb el coronavirus

Passadís de Sant Andreu Salut
Passadís de Sant Andreu Salut | SAS
28 de març del 2020
Actualitzat a les 23:31h
Aquest dissabte a la tarda ha començat el trasllat de 13 pacients de l'hospital Sant Joan de Déu al de Sant Andreu, segons han confirmat fonts del centre a NacióManresa. Aquest trasllat, que es preveu que finalitzi diumenge al matí, serveix per alliberar llits al principal hospital manresà degut a l'increment d'ingressats a conseqüència del coronavirus.

Deu d'aquests 13 pacients traslladats ingressaran directament a la unitat d'aïllament de l'hospital de Sant Andreu, on ja n'hi ha 4 que hi són de forma preventiva, 3 d'ells des del 21 de març. El total, l'hospital de Sant Andreu té a les seves instal·lacions tres positius per coronavirus.

D'altra banda, hi ha 19 treballadors de l'Hospital de Sant Andreu que es mantenen a casa preventivament per haver presentat símptomes compatibles amb el coronavirus o per haver tingut contacte amb infectats.

Cal recordar que en els últims dies, una quarantena de malalts per coronavirus de l'hospital Sant Joan de Déu han estat traslladats al Centre Hospitalari. Entre Sant Joan de Déu i Centre Hospitalari hi ha ingressats 152 pacients diagnosticats amb coronavirus.