Sant Joan de Déu acumula 61 altes de pacients que havien estat ingressats amb coronavirus

En un nou dia nefast, l'hospital manresà suma 7 noves defuncions per la malaltia i arriba a un total de 38 des de l'inici de la pandèmia

Entrada general de Sant Joan de Déu, a Manresa
Entrada general de Sant Joan de Déu, a Manresa | Pere Fontanals
28 de març del 2020
Actualitzat el 29 de març a les 19:14h
Sant Joan de Déu ha sumat en aquestes últimes 24 hores 7 noves defuncions a les 31 que tenia fins divendres i ja en suma 38 des que va començar la pandèmia, 26 d'elles en els darrers 4 dies.

La notícia bona, però, és que l'hospital manresà totalitza 61 altes hospitalàries de pacients que han estat ingressats amb coronavirus a les seves habitacions. Després d'un recompte de 9 altes, dijous passat, se n'han sumat 52 entre les que s'han fet des de llavors i altres altes que no s'havien comptat en un primer moment.

Pel que fa al número d'ingressats amb coronavirus entre Sant Joan de Déu i Centre Hospitalari, la xifra es manté respecte de divendres en 152. Això no obstant no vol dir que no s'hagin confirmat nous casos de positius per coronavirus, sinó que el número de nous malalts amb la malaltia és el mateix que el de baixes, per defunció o alta mèdica, que s'ha produït en les últimes 24 hores.

Cal recordar que en els últims dies, una quarantena d'aquests malalts, han estat traslladats al Centre Hospitalari.