Voluntàries de l'AVV del Barri Antic porten confeccionades 250 mascaretes per a residències i altres centres

Actualment hi ha setze cosidores de diferents barris de la ciutat que treballen confeccionant mascaretes

Treballadors d'un centre assistencial amb mascaretes fabricades a l'AVV Barri Antic
Treballadors d'un centre assistencial amb mascaretes fabricades a l'AVV Barri Antic | AVV Barri Antic
Redacció
27 de març del 2020
Actualitzat a les 17:00h
El passat 17 de març, l'Associació de Veïns del Barri Antic de Manresa va posar en marxa un projecte per confeccionar mascaretes per a residències de la ciutat i serveis assistencials per tal d'ajudar a la gent gran i desfavorida.

Actualment hi ha setze cosidores de diferents barris de la ciutat que treballen confeccionant mascaretes en el marc d'aquesta proposta. Les mascaretes es reparteixen a treballadores de residències i centres assistencials de persones amb discapacitat o persones tutelades.

L'Associació de Veïns ha contactat amb un fabricant de teixit especial i un altre de gomes elàstiques, que ho ha donat a preu de cost, i han repartit el material entre voluntàries i col·laboradores de l'entitat per fer possible la seva confecció. Les peces no són homologades, però s'estan utilitzant a la resta d'Europa i són demandades per serveis residencials i serveis d'atenció a persones vulnerables. Actualment s'han repartit unes 250 mascaretes entre llars d'avis, residències, gent gran dels barris, centres de menors i d'altres col·lectius amb risc.

L'entitat agraeix la feina de les col·laboradores i també es posa al servei de l'administració local ja que són les que coneixen més el seu entorn.