Miquel Coll col·labora amb Gedi Media i NacióManresa amb una sintonia per a «Els Esports a casa»

En dies complicats per al conjunt de la societat, la col·laboració i la cooperació entre diferents agents és clau

El músic manresà Miquel Coll
El músic manresà Miquel Coll | Arxiu propi
Redacció
27 de març del 2020
Actualitzat a les 12:00h

El músic manresà Miquel Coll en una imatge d'arxiu. Foto: Arxiu propi


El músic manresà Miquel Coll ha elaborat una sintonia per la careta del programa Els Esports a casa, un programa que produeix Gedi Media per a NacióManresa. En dies difícils per al conjunt de la societat arrel de la crisi generada pel Coronavirus, la cooperació i col·laboració és clau per a poder seguir endavant. 

Fruit de la cooperació entre Gedi Media, Nació Manresa i el propi Coll, aquest ha musicalitzat la introducció del programa d'esports de confinament que emet Gedi Media a través de Youtube i que es pot trobar a NacióManresa, i que està elaborat únicament amb vídeo mòbil. Un programa que acosta l'actualitat esportiva i les històries més properes d'esportistes, entrenadors i gent vinculada al món de l'esport de casa nostra a través del vídeo mòbil.

El compositor Miquel Coll és habitual al món del cinema amb la composició de bandes sonores de pel·lícules com El Pacto, Zero o Vaca, treballant amb directors com el també manresà David Victori o amb actors i actrius de renom com Belén Rueda.