Moren 6 persones més per coronavirus a Sant Joan de Déu en les últimes 24 hores

El total de víctimes mortals a l'hospital manresà des de l'inici de la pandèmia s'enfila fins a 23

Hospital Sant Joan de Déu de Manresa
Hospital Sant Joan de Déu de Manresa | Pere Fontanals
26 de març del 2020
Actualitzat a les 23:11h
L'hospital Sant Joan de Déu de Manresa ha registrat 6 defuncions més per coronavirus en les últimes 24 hores i la xifra total se situa en les 23 morts per la malaltia al centre manresà des de l'inici de la pandèmia. Aquestes 6 defuncions arriben després que dimecres se'n confirmessin 5, de manera que en només dos dies han mort 11 persones per coronavirus a l'hospital manresà.

Aquest dijous l'equip mèdic ha donat l'alta a 3 pacients que havien estat ingressats amb positiu de coronavirus, de manera que les altres totals que ha tramitat Sant Joan de Déu se situa en 9.

La xifra total de persones que han donat positiu en el test i que es troben ingressades és aquest dijous de 134 malalts, 2 pacients més que dimecres. Tot i que l'increment sigui lleuger en aquestes últimes 24 hores, cal tenir en compte que sumant-hi el número de persones morts i el número d'altres, el total de positius nous és d'11 persones.

Aquest dijous, Althaia no ha donat xifres de la quantitat de personal sanitari i d'altres departaments es troba en aïllament o ha donat positiu. Dimecres, quan es van donar les darreres dades, hi havia 107 treballadors del centre confinats i 53 que han donat positiu lleu de la malaltia.