El BAXI Manresa aplica un ERTO que afecta jugadors, cos tècnic i personal del club

Aquesta mesura s'aplicarà de manera proporcionada entre els diferents departaments, de manera pactada i adaptada

Pere Tomàs saluda el públic després d'una victòria
Pere Tomàs saluda el públic després d'una victòria | J. Alberch
Redacció
26 de març del 2020
Actualitzat a les 17:54h
La crisi del coronavirus també afecta el panorama esportiu a tots els nivells. Una de les mesures que es van prendre va ser l'aplaçament de la Lliga Endesa almenys fins el proper 24 d'abril, moment en què es tornarà a reunir l'ACB per decidir si es reprograma el calendari de competició. 

Arran d'aquestes mesures, el Bàsquet Manresa ha vist afectats els seus ingressos i s'ha vist forçat a fer servir el mecanisme de l'ERTO per fer front a les despeses dels salaris dels treballadors. Aquesta mesura afectarà plantilla i cos tècnic, així com també al personal de les oficines. Aquesta notícia, avançada a les xarxes socials, s'ha anunciat oficialment aquest dijous.

Amb l'objectiu de poder seguir endavant després d'aquesta aturada forçosa de la competició, el Bàsquet Manresa ha posat en marxa un ERTO per a jugadors, tècnics i personal del club. Aquesta mesura s'aplicarà de manera proporcionada entre els diferents departaments, de manera pactada i adaptada. Aquest ERTO s'aplica amb efecte immediat.

El Bàsquet Manresa aprofita aquesta comunicació per agrair la feina que està fent el personal sanitari del país, i vol donar ànims a totes les famílies que estan patint les conseqüències d'aquesta malaltia.
Arxivat a