Un taller online explicarà com aplicar les propostes de l'economia feminista a empreses i entitats

Impulsat per l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, es durà a terme el dijous 2 d'abril a la tarda

El taller online 'El timó de l'empresa sostenible' es desenvoluparà el dijous 2 d'abril
El taller online 'El timó de l'empresa sostenible' es desenvoluparà el dijous 2 d'abril | Germinado
NacióManresa
26 de març del 2020
Actualitzat a les 10:01h
L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central ha organitzat, pel proper dijous, 2 d'abril, el taller online El timó de l'empresa sostenible, a través del qual es treballa una nova eina que ha desenvolupat la cooperativa Germinando per aplicar les propostes de l'economia feminista en el funcionament de les cooperatives i empreses d'economia social i solidària. En el mateix taller també s'exposaran i compartiran altres eines de treball que situen les cures al centre.

Germinando Iniciativas Socioambientales, la cooperativa d'iniciativa social que ha desenvolupat l'eina en qüestió, està formada per un equip de professionals dels àmbits del medi ambient i l'educació. El timó de l'empresa sostenible és un recurs d'anàlisi per a col·lectius i entitats que Germinando ha dissenyat a partir dels 13 anys d'experiència de treball cooperatiu i en el marc de l'economia social i solidària i des dels feminismes.

En un primer moment estava previst que aquest taller s'impartís presencialment, a Manresa, aquest dijous 26 de març; la situació que viu el país, però, ha obligat l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central a redissenyar-lo per tal que els participants el puguin seguir online. Finalment, doncs, es desenvoluparà el dijous 2 d'abril de quatre a set de la tarda. La participació en el taller és gratuïta, tot i que es demana una inscripció prèvia omplint aquest formulari.