Les Comunitats Islàmiques de Manresa lideren un projecte solidari pioner a Catalunya

Fins ara han recaptat 10.000 euros que seran destinats a garantir diàriament menjar a joves extutelats i a famílies i persones sensesostre

Foto d'arxiu de la fi del Ramadà a la mesquita Al Fath
Foto d'arxiu de la fi del Ramadà a la mesquita Al Fath | AjM
Redacció
25 de març del 2020
Actualitzat a les 21:31h
El dia 20 de març, les comunitats islàmiques de Manresa, especialment la Comunitat Islàmica del Bages i la Comunitat islàmica de Manresa, han iniciat un projecte solidari a Manresa i comarca amb l'objectiu de garantir ajuda a les persones sensesostre, famílies amb dificultats i joves en risc d'exclusió social. A aquesta iniciativa s'hi han adherit altres entitats de la societat civil manresana com l'associació al Nour i el Restaurant Sultana, al carrer del Carme.

La iniciativa consisteix en un un procés de recaptació de diners per ajudar a tota la ciutadania manresana sense excepció, que pateix dificultats a causa del confinament. Fins ara, expliquen des de la iniciativa, centenars de persones han col·laborat amb el projecte i s'han pogut recaptar més de 10.000 euros que seran destinats a garantir diàriament menjar de dos àpats als joves i compres essencials a famílies i persones sensesostre, al qual s'ha ofert el restaurant Sultana a repartir seguint les mesures de sanitat adoptades i en plena supervisió i coordinació amb l'Ajuntament de Manresa, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

D'aquest projecte solidari n'estan gaudint més de 200 joves, entre ells joves extutelats i amb risc d'exclusió social, i unes 50 famílies amb nens, entre altres persones necessitades.