Sant Joan de Déu registra 5 noves defuncions per coronavirus i ja suma un total de 17 víctimes mortals

El total de positius ingressats a l'hospital manresà se situa en 132, i hi ha un total de 53 infectats més entre personal sanitari i laboral d'Althaia

25 de març del 2020
Actualitzat el 26 de març a les 20:11h
Hospital Sant Joan de Déu de Manresa
Hospital Sant Joan de Déu de Manresa | RBA
L'hospital Sant Joan de Déu de Manresa ha registrat 5 defuncions més per coronavirus en les últimes 24 hores i la xifra ja se situa en 17 morts per la malaltia al centre manresà. En aquest últim dia, a més, no s'ha registrat cap alta hospitalària, de manera que els pacients greus que han superat la malaltia es manté en 6.

La xifra total de persones que han donat positiu en el test i que es troben ingressades és aquest dimecres de 132 malalts, 7 pacients més que dimarts. Althaia no ha pogut donar la xifra de persones ingressades pendents de resultat. Dilluns n'eren una vuitantena.

Entre el personal sanitari o d'altres departaments d'Althaia, a dia d'avui hi ha 107 professionals confinats a casa seva, o per simptomatologia o per haver tingut contacte amb algun positiu per coronavirus. D'aquests confinats, 53 han donat positiu en el test, per bé que en tots els casos amb símptomes lleus. La xifra de professionals d'Althaia confinats respecte de dimarts s'ha vist reduïda en 5, però el número de positius confirmats puja en 17 en només un dia.