VÍDEOS La neu arriba a diversos punts del Bages i el Moianès

Municipis com Cardona, Fonollosa, Rajadell, Castellfollit del Boix, Calders, Castellterçol, Moià o Montserrat s'han llevat amb un paisatge enfarinat

25 de març del 2020
Actualitzat a les 12:25h
Cardona, aquest matí de dimecres
Cardona, aquest matí de dimecres | Cristina Morera
L'hivern ha tornat de cop en plena primavera. Aquest matí s'ha vist com la neu ha fet acte de presència en diversos punts del Bages i el Moianès, arribant als 720 metres sobre el nivell del mar. Municipis com Cardona, Fonollosa, Rajadell, Castellfollit del Boix, Castellterçol, Moià o Castellcir s'han llevat amb un paisatge ben enfarinat, igual que el monestir de Montserrat. A partir de les nou del matí, però, els flocs han començat a minvar fins que han parat de caure. En molt pocs punts la neu ha pres. Tot i així, no es descarten més nevades al llarg del dia, en aquests mateixos punts però també a la resta del Moianès i del Bages.





Aquesta situació es podria complicar de cara a dijous, ja que les precipitacions seran extenses a la meitat est i més disperses a la resta. A més, la cota de neu baixarà fins als 600 metres, puntualment per sota.





Les comarques on es pot veure nevar són, a banda de les de l'Alt Pirineu, el Ripollès, la Garrotxa, Osona, el Berguedà, el Solsonès, el Bages, l'Anoia, el Moianès, la Selva així com el Vallès Occidental i Oriental.