1
coronavirus

Manresa Jove continua oferint els serveis de forma virtual als joves

Els dos equipaments municipals de Joventut, l'Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana continuen oferint activitats i serveis de forma virtual

per Redacció , 23 de març de 2020 a les 16:51 |
La Kampana ofereix activitats de forma virtual | AjM
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Manresa, a través de Manresa Jove, està adaptant els seus serveis i activitats per tal de poder oferir a les persones joves els serveis que ofereix normalment de la forma més normalitzada possible.

Oficina Jove del Bages


L'Oficina Jove del Bages (OJB) és un servei especialitzat d'informació i assessorament per a totes les persones joves del Bages i professionals de joventut. Es tracta d'un servei gestionat per l'Ajuntament de Manresa amb la col·laboració del Consell Comarcal del Bages, i que pertany a la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil que es promou des de la Generalitat de Catalunya.

Per tal d'adaptar-nos a la nova situació de crisi a causa de la pandèmia del Covid-19 l'Oficina jove continuarà publicant contingut a través de les xarxes socials i també a la pàgina web de Manresa Jove, per tal que el confinament sigui el més actiu possible.


Per aquest motiu si esteu atents i atentes a les xarxes socials podreu continuar fent ús de les assessories i també gaudir del recull de recursos que des del servei d'informació juvenil de l'Oficina jove publicaran cada divendres.

Casal de Joves la Kampana

A partir d'aquest mateix dilluns des del Casal de joves la Kampana ofereixen la Programació virtual "especial confinament" que es publicarà cada dilluns fins que finalitzi aquesta situació. Les persones que vulguin poden visualitzar la programació a través de instagram: @lakampana i també a compartir-ho etiquetant #programaciovirtuallakampana.4

Programació

- Dia 23: Tarda de Jocs de Taula
- Dia 24: Projecció Sex Education
- Dia 25: Taller de cuina: Pinxos de fruita i xocolata
- Dia 26: Taller. Pinta la teva mandala
- Dia 27: Segueix a @Yomemuevoencasa i fes alguna de les propostes que proposen

 

Participació