Sallent compartirà consulta amb el mercat dominical i la Fira de Santa Llúcia

La població minera tancava aquesta nit la campanya amb una festa amb parlaments, sopar i concert

Redacció
12 de desembre del 2009
Sallent, la població del Bages que té més veïns i veïnes convocats a votar dels vuit municipis del Bages que diumenge celebren la consulta per la independència de Catalunya, acull demà, a banda de la consulta, la Fira de Santa Llúcia i el mercat ambulant que compartiran espai i temps.

Aquest fet ha estat valorat per la plataforma Sallent Decideix de forma positiva ja que entenen que més ciutadans voltaran per la població i ajudarà a que la jornada sigui més festiva. Per la Policia Local de Sallent el desplegament per la consulta no serà extraordinari ja que "s'hauria de fer igualment tant pel mercat ambulant com per la Fira de Santa Llúcia" segons confirma a Manresainfo el seu cap, Jaume Salinas. Això sí, els tres actes fan que la dotació sigui superior a la d'altres diumenges sense activitats especials al municipi.

Aquesta nit, a Sallent hi havia prevista la cloenda de la campanya per les consultes amb parlaments de convidats vinguts del País Valencià, de les Illes, de la Catalunya Nord, d'Euskal Herria i del representant de la Federació d'Entitats Kurdes d'Europa, a banda dels polítics locals. Després del parlament, un sopar a base de "pinxos" i un concert faran entrar la matinada.