La direcció de Sant Andreu Salut encoratja l'equip a afrontar la situació «excepcional» que es viu

Manel Valls s'ha adreçat al conjunt de treballadores i treballadors, aquest dissabte, a través d'un comunicat en el que lloa el compromís i actitud del seu equip

Manel Valls, director general de Sant Andreu Salut
Manel Valls, director general de Sant Andreu Salut | SAS
Redacció
21 de març del 2020
Actualitzat a les 20:43h
La direcció de la Fundació Sant Andreu Salut (SAS) de Manresa s'ha adreçat a la totalitat del seu equip humà, format per més de 400 persones, aquest dissabte, en un comunicat que ha fet arribar a través de correu electrònic, per encoratjar la plantilla a afrontar de la millor manera possible la situació "inèdita" i "d'extrema dificultat" que la fundació viu; i per lloar l'actitud i el compromís que el conjunt de l'equip està demostrant en aquests moments de dificultats. 

La Fundació, que fa setmanes que es prepara per aquest moment, ha aïllat i equipat una zona de l'hospital, ha format intensament els professionals que hi treballaran i l'ha dotat de tots els recursos necessaris per fer front a l'arribada de pacients amb Covid-19. En paral·lel, Sant Andreu Salut ha estat rigorós prenent les mesures necessàries (i actualitzant-les permanentment) per protegir les persones ateses, els familiars i els professionals de tots els seus centres. 

En el comunicat que envia personalment Manel Valls, director general de la Funda­ció Sant Andreu Salut, anticipa que els dies que vindran "seran encara més difícils que els actuals" i alerta que "tots els nostres equipaments i serveis, i totes les persones que en formem part, serem posats a prova". 

Després d'aquest missatge d'alerta, Valls encoratja l'equip recordant la ingent tasca que han dut a terme les darreres setmanes: "la intensitat i dedicació, que veig cada dia, de tothom qui es al "Grup Operatiu Covid-19" és més que lloable. Són els que prenen les decisions sobre el terreny, planifiquen i decideixen tota l'operativa". El director de Sant Andreu Salut, no estalviat paraules d'agraïment i cap a les directores dels diferents equipaments de la dependència i de l'àmbit social, de les quals valora "la intensitat i la feinada que han fet"; i no s'oblida de reconèixer la tasca i compromís del conjunt de l'equip: "veig cada dia la vostra actitud, el vostre continuat compromís i la vostra extraordinària professionalitat". 

En la part final del comunicat i després d'assegurar que "tots els recursos de la Fun­dació són a total disposició per fer front a aquesta situació excepcional", Manel Valls envia un últim missatge d'optimisme a l'equip: "estic convençut que, amb la suma de tots nosaltres i junts tot el territori, ens en sortirem segur. Sempre hem sigut part de la solució i mai del problema".