VÍDEO Els Mossos intervenen després d'una baralla entre sis joves a Castellbell i el Vilar

Els veïns es queixen que han ocupat l'antiga escola de nens de la Bauma i que la fresa al carrer és constant tot i el confinament pel coronavirus

VÍDEO Els sis joves barallant-se al carrer
VÍDEO Els sis joves barallant-se al carrer | Cedida
20 de març del 2020
Actualitzat a les 22:15h

Els Mossos d'Esquadra han hagut d'intervenir aquest divendres a la tarda a la Bauma per la baralla que han protagonitzat sis individus que viuen ocupant l'antiga escola de nens de la Bauma, a Castellbell i el Vilar. La baralla ha tingut lloc en ple carrer sobre les 6 de la tarda malgrat l'ordre de confinament pel coronavirus.

Segons denuncien els veïns, les baralles i la fresa és constant entre aquestes persones que han ocupat l'antiga escola de nens de la Bauma, "i ens fa respecte anar a fer la compra per si ens els trobem pel camí". "Les discussions són constants i viuen d'esquena a la situació  que viu el país, obviant les mesures per evitar l'evolució de l'epidèmia", s'han queixat.
 

Arribada de tres patrulles dels Mossos al lloc de la baralla. Foto: Cedida


Malgrat la intervenció policial, els Mossos d'Esquadra no els han fet fora de l'antiga escola ja que durant l'estat d'alarma no els poden deixar al carrer. De fet, segons els mateixos veïns, aquests mateixos joves van ser desallotjats d'aquest edifici la setmana passada, però el van tornar a ocupar. "No estem en contra de l'ocupació, estem en contra de la seva actitud, que ens fa malviure a tothom", han sentenciat.