La Policia Local de Manresa ja ha sancionat 52 persones per desobeir el confinament

Des de l'Ajuntament s'insisteix en la necessitat de fer només els desplaçaments imprescindibles

Policia Local de Manresa, en un control
Policia Local de Manresa, en un control | PLM
20 de març del 2020
Actualitzat a les 18:49h
La Policia Local de Manresa ja ha obert 52 expedients sancionadors a persones que han incomplert les mesures de confinament. Després d'uns primers dies d'advertències a la població, els agents han començat a sancionar els veïns que incompleixen les instruccions per evitar la propagació del coronavirus, tant com a vianants, com a l'interior de vehicles.

La pràctica totalitat dels agents de la policia realitzen rondes i controls a la via pública, amb l'objectiu de vetllar perquè es compleixi el decret, que només permet circular pel carrer amb motius justificats (laborals, per anar a comprar, etc). Cadascuna de les patrulles té un sector de control assignats i, a més, els agents atenen els requeriments de veïns, quan alerten que en algun indret de la ciutat hi ha alguna concentració de persones.

L'Ajuntament de Manresa reitera una vegada més la necessitat que la població respecti el confinament i es quedi a casa, llevat dels casos en què sigui del tot necessari sortir. El consistori vol fer un agraïment explícit a la gran majoria de ciutadans que estan complint rigorosament les instruccions.