Coronavirus

El Gremi d’Hoteleria demana als ajuntaments que els anul·lin els impostos i taxes de 2020

També sol·liciten que intercedeixin en els casos necessaris com a interlocutor entre els arrendataris i els establiments

per Redacció , 20 de març de 2020 a les 18:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages ha escrit als ajuntaments de la comarca per demanar diverses mesures per revertir, en el que sigui possible,el difícil tràngol que passen els seus associats que han hagut de tancar portes  davant l'esclat de la crisi provocada per l'expansió del coronavirus.

El gremi recorda que han estat els primers establiments que han hagut de tancar portes i això comporta unes pèrdues que no recuperaran "a curt termini", ja que tot i no tenir ingressos, han de seguir "fent front a les obligacions".


Per això, i per evitar "la destrucció de llocs de treball i la desaparició de teixit empresarial local", demanen als consistoris l'anul·lació de la taxa d'ocupació de la via pública durant l'any 2020, la d'escombraries, també durant tot l'any, i la de l'Impost de Bens Immobles". També sol·liciten que els ajuntaments "intercedeixin en els casos necessaris com a interlocutor entre els arrendataris i els establiments per arribar a un acord en la suspensió dels pagaments actuals", així com "la suspensió de pagaments fraccionats durant el present període".

 

Participació