El Montepio tanca les oficines però continua atenent els socis de manera telemàtica

L'entitat es posa a disposició dels socis per correu electrònic, telèfon o whatsapp

Redacció
20 de març del 2020
Actualitzat a les 14:07h
Davant de la situació excepcional provocada per l'expansió del coronavirus, i atenent a les recomanacions de nostres autoritats, el Montepio de Conductors ha decidit tancar les oficines de Manresa i Berga com un acte de responsabilitat cap als treballadors, els clients i tota la ciutadania. Malgrat això, l'entitat continua atenent les consultes i gestions dels socis per via telemàtica, ja que els seus treballadors treballen de manera remota des dels seus domicilis.

Per fer aquestes gestions, els socis poden posar-se en contacte amb el Montepio al correu electrònic info@montepio.cat. També poden contactar amb la delegació de Manresa al telèfon 93 877 64 64 o per whatsapp al número 679 47 07 09, mentre que els contactes de la delegació de Berga són el telèfon 93 822 22 86 i el whatsapp 606 643 019.

Des del Montepio es vol enviar un missatge d'ànims al conjunt de la ciutadania per superar aquest moment difícil i fer un agraïment molt especial a les persones que continuen treballant per tal que tot funcioni correctament.