Més de 300 persones ja han votat a les consultes del Bages

Redacció
12 de desembre del 2009
Més de 300 bagencs i bagenques han votat anticipadament als vuit municipis aprofitant la recollida d'aquest tipus de vot que han portat a terme cadascuna de les entitats. La possibilitat de vot anticipat s'ha portat a terme de diferents maneres, des de parades als mercats ambulants fins a la Fira de la Puríssima, sense oblidar el porta a porta o la recollida més convencional en locals habilitats expressament. En els vuit municipis, però, s'incideix en el missatge que la major part de la població prefereix esperar a votar el mateix 13-D aprofitant la significació de la data i que "farà més festa".

"Un centenar de veïns i veïnes" han emès el seu vot a Navàs, per més de 50 a Castellbell i el Vilar, Callús i Sallent, més de quaranta a L'Estany i una vintena més entre Calders, Marganell i Sant Salvador de Guardiola.

Actes de tancament de campanya a Sallent
Aquest vespre Sallent viurà un tancament de campanya de luxe amb parlaments de representants dels partits locals, i la intervenció del secretari general d'Unitat Catalana de Perpinyà, Guiu Casas, el vicepresident de l'Obra Cultural Balear, Tomeu Martí, un representant de Maulets al País Valencià, Natxo Calatayud, l'alcalde d'un municipi d'Euskal Herria, per confirmar, i el president de la Federació d'Entitats Kurdes a Europa. Per finalitzar hi haurà un sopar de "pinxos" gratuït i el Concert amb Jordi Fàbregas i Eloi Escudé, Coral Nova Harmonia i Catarsi + Trempera.