Coronavirus

L'Associació Xinesa dona a Manresa mascaretes, desinfectant i alcohol sanitari pel coronavirus

Protecció Civil de Manresa es farà càrrec del material, que es distribuirà a la Fundació Althaia i entre professionals i voluntaris que treballen contra el virus

per Redacció , 19 de març de 2020 a les 16:30 |
La comunitat xinesa amb representants de l'Ajuntament de Manresa | AjM
L'Ajuntament, la Policia Local de Manresa, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional han rebut aquest migdia la donació de 3.450 mascaretes, 8 caixes d'alcohol sanitari, una vintena de caixes amb un total de 408 paquets de tovalloletes, 196 ampolles d'esprai desinfectant i 2 caixes amb 24 ampolles de gel desinfectant. El valor aproximat de tot aquest material és de 6.000 euros. El president de l'Associació Xinesa de la Catalunya Central, Kangnian Chen, i altres representants de l'entitat han portat el material a l'Ajuntament.

Els han rebut l'alcalde de Manresa, Valenti Junyent, el primer tinent d'alcalde, Marc Aloy; el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Joan Calmet; i la responsable de Protecció Civil de Manresa, Montserrat Cambray. En aquell moment, estaven celebrant comitè de crisi –amb les mesures de seguretat pertinents- per avaluar la situació del coronavirus. L'alcalde i els representants municipals han agraït de manera molt especial el gest de l'entitat.


Posteriorment, els representants de l'associació xinesa s'han desplaçat a la Policia Local de Manresa, als Mossos d'Esquadra i a Ampans, on també han fet donació de material.

Protecció Civil de Manresa es farà càrrec de les mascaretes i la resta de material lliurat a l'Ajuntament i la Policia Local, que es distribuirà entre la Fundació Althaia, que ha fet una crida per rebre mascaretes, i també professionals i voluntaris de diversos àmbits que necessiten equips de protecció individual (EPI) en la lluita contra el virus.


 

Participació