Manresainfo oferirà la jornada de les consultes en directe

per Redacció , 12 de desembre de 2009 a les 10:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de desembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tot és a punt per a que s'iniciï la primera de les tres jornades consultives que es portaran a terme al país. En prop de 170 municipis del Principat aquest 13 de desembre es portaran a terme consultes entre els majors de 16 anys per saber si es vol que Catalunya esdevingui un Estat independent integrat a la Unió Europea. Al Bages, Calders, Callús, Castellbell i el Vilar, L'Estany, Marganell, Navàs, Sallent i Sant Salvador de Guardiola seran els primers a participar d'aquest exercici democràtic. Manresainfo.cat, igual que va fer transmetent en viu el ple de l'Ajuntament de Manresa on es va donar suport a les consultes, portarà a terme un seguiment de la jornada en les 8 poblacions, sense descuidar la informació que esdevingui en altres punts del país.

Per a portar a terme aquest seguiment, cinc col·laboradors habituals del diari traslladaran les seves impressions des dels mateixos municipis per a que els lectors de Manresainfo.cat no perdin cap detall de les consultes i 8 enllaços repartits en cada una de les 8 poblacions protagonistes ens permetran ser a sobre de qualsevol incidència o novetat que es pugui produir. Imatges, declaracions, escrutinis, novetats, activitats paral·leles... tot és a punt per a no perdre's cap detall d'aquesta primera jornada consultiva. Des de l'obertura fins al tancament i l'escrutini. Segueix la jornada a Manresainfo.cat.

 

Participació