El cos tècnic del BAXI Manresa segueix treballant des de casa

Pedro Martínez i els seus ajudants analitzen equips d'Eurolliga "per no perdre el ritme"

Pedro Martínez parla amb els seus jugadors durant un temps mort
Pedro Martínez parla amb els seus jugadors durant un temps mort | J. Alberch
18 de març del 2020
Actualitzat a les 20:41h
Des de la l'aturada per culpa del Covid-19 la lliga ACB fa una sèrie de videotrucades als protagonistes de la competició. Eulis Báez ja hi va participar des de la seva casa a Gran Canaria. Al dia d'avui ha estat el tècnic Pedro Martínez qui hi ha participat en una entrevista que ha durat vora deu minuts.

L'entrenador del BAXI Manresa ha explicat que ell i els seus ajudants s'han repartit diversos equips d'Eurolliga per fer-ne l'scouting. La feina de Martínez i la resta de cos tècnic és la mateixa que fan amb els equips ACB però ara amb "uns rivals virtuals". D'aquesta forma no perden el ritme en una feina que poden fer des de casa. 

A la mateixa entrevista, Martínez parla de com es viu a casa seva aquesta situació de confinament. La família és formada per quatre membres més un gosset que tothom treu a passejar. Però d'un en un i amb passejos més curts dels habituals. Altres activitats són estar al dia de les darreres informacions, les xarxes socials, les sèries, la lectura i veure partits de bàsquet que l'entrenador tenia pendents. 

Martínez considera la situació com una oportunitat per conèixer-se millor amb la seva família tot i que "tothom té també els seus espais d'intimitat". Per acabar, recomana fer cas dels consells que envien les autoritats.
Arxivat a