Oberta la preinscripció per assistir al curs que Oriol Junqueras farà a UManresa

Està dirigit al públic en general, durarà 25 hores i costarà 225 euros

Junqueras arribant a UManresa el seu primer dia de treball
Junqueras arribant a UManresa el seu primer dia de treball | ACN
Redacció
18 de març del 2020
Actualitzat a la 13:49h
UManresa ha obert el període de preinscripció del curs que l'exvicepresident del Govern, Oriol Junqueras, durà a terme al centre universitari. Sota el títol d''Arrels del pensament contemporani occidental', el curs tindrà 25 hores de durada i costarà 225 euros. S'adreçarà al públic en general, major de 18 anys, preferentment amb estudis superiors en disciplines humanístiques i ciències socials.

De les 25 hores de durada, 20 seran presencials i cinc de treball autònom en aula virtual. El curs s'impartirà a la Fundació Universitària del Bages. Junqueras és llicenciat en Història Moderna i Contemporània, i doctor en Història del Pensament Econòmic. Les preinscipcions del curs es tanquen aquesta setmana.

El curs està plantejat de tal manera que es faran dos grups. El primer començarà el 21 d'abril i es durà a terme tots els dimarts de dos quarts de dotze a dos quarts de dues, i el segon grup iniciarà el curs el 16 d'abril, i tindrà lloc tots els dijous de dos quarts de dotze a dos quarts de dues. L'inici de les classes dels dos grups queda supeditat a l'evolució de la situació per la pandèmia del coronavirus i a les indicacions que es vagin rebent per part de les autoritats sanitàries.

Atesa la limitació de les places, la universitat donarà prioritat als alumnes i exalumnes de grau i formació continua d'UManresa.