solidaritat

Els clients de Viena donen 120.000 euros, cèntim a cèntim, a la Fundació Ampans

El clients de Viena han fet més de 300.000 donacions gràcies a la campanya d'arrodoniment solidari

per Redacció , 18 de març de 2020 a les 11:29 |
Centre Especial de Treball d'Ampans | Ampans
Els clients d'Establiments Viena han donat 120.000 euros a la Fundació Ampans, entitat manresana que impulsa la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat.

Ho han fet gràcies a la campanya d'arrodoniment solidari Cèntim a cèntim, creem oportunitats, impulsada per Viena des de finals del passat setembre, i que permetia a tots els clients que pagaven amb targeta arrodonir l'import de la seva comanda i destinar els cèntims restants a Ampans. En total s'han comptabilitzat més de 300.000 donacions.


Ampans destinarà la totalitat de les donacions al projecte d'agroturisme social de la Finca Urpina, a Sant Salvador de Guardiola. Gràcies a les donacions, Ampans preveu arribar als 40 llocs de treball adaptats i poder construir una sala de tast, elaborar materials, dissenyar tallers per a escoles i activitats de team building, i organitzar una exposició sobre el procés d'elaboració de formatges.

Tal i com explica Toni Espinal, director general d'Ampans, "gràcies a aquesta iniciativa impulsada per Viena, podem generar ocupació entre persones amb discapacitat intel·lectual, ajudant-les a tenir una vida digne, amb plenitud i qualitat de vida. Aquest tipus de campanyes faciliten a més, compartir projectes socials amb la ciutadania i això reverteix en una societat que es fa corresponsable per generar oportunitats per a les persones més vulnerables".


Segons Marc Siscart, director general d'Establiments Viena, "Viena és un projecte de persones i per a les persones. En aquest sentit, les campanyes del Cèntim a Cèntim ens permeten connectar els nostres clients amb les diverses entitats, i posar al seu abast una manera senzilla de col·laborar en projectes socials. Des de Viena, estem molt contents de la rebuda que ha tingut la campanya amb Ampans i volem agrair la implicació als clients i la confiança de l'entitat".

Viena ja ha utilitzat anteriorment aquest sistema solidari, desenvolupat per l'empresa catalana Worldcoo, amb entitats com la Fundació Pasqual Maragall, que promou la investigació per un futur sense Alzheimer, i la Gasol Foundation, que lluita per promoure un estil de vida saludable.

 

Participació