Se suspèn la 28a edició de la Fira de l'Estudiant del Bages que s'havia de fer a mig abril

La Fira, com a servei públic d'orientació i assessorament dels joves i famílies, obrirà l'e-Fira de l'Estudiant a través de la seva web

La 28a Fira de l'Estudiant s'ha suspès pel coronavirus
La 28a Fira de l'Estudiant s'ha suspès pel coronavirus | AjM
Redacció
17 de març del 2020
Actualitzat a les 19:49h
Atesa la situació provocada per l'afectació del Covid-19 i, com estableix l'autoritat de salut, el Departament d'Educació insta a la suspensió de tota activitat dels centres educatius que es faci fora d'aquests i que impliqui concentracions de professorat i/o alumnat de diversos centres simultàniament.

Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, certàmens, etc. com és el cas de la Fira de l'Estudiant, la mostra d'orientació dels itineraris formatius de les comarques centrals.

Davant totes aquestes indicacions, i tenint en compte l'emergència sanitària a curt termini, les institucions responsables de l'organització de la Fira de l'Estudiant, han decidit suspendre la 28a edició en el seu format habitual i presencial prevista pels dies 15, 16, 17 i 18 d'abril al Palau Firal de Manresa.

No obstant això, l'organització de la Fira de l'Estudiant vol mantenir el seu principal objectiu: donar servei d'orientació i assessorament a l'alumnat dels centres d'educació secundària, a les seves famílies i al públic interessat.

Mitjançant l'espai e-Fira de l'Estudiant, que es crearà a la web www.firaestudiant.cat, es mantindrà el servei d'orientació i assessorament. L'organització de la Fira de l'Estudiant anunciarà en quin moment entrarà en funcionament i, sobretot, les accions en línia previstes.

Per últim, es posposa la Jornada d'Orientació educativa que s'havia de celebrar el dijous 26 de març a la sala d'actes del Palau Firal i adreçada a ls professionals que desenvolupen tasques d'orientació acadèmica i professional i als tècnics orientadors a la Fira de l'Estudiant. La nova data prevista serà el dijous 8 d'octubre de 2020 pel matí; el Servei Educatiu del Bages informarà del procés i dates d'inscripció.