Vols sortir de marxa durant el confinament? Stroika et porta els seus concerts a casa

La sala manresana oferirà un concert cada vespre via streaming començant per Lágrimas de sangre, Los de Marras i Xiula

L'Stroika, un dia de concert
L'Stroika, un dia de concert | Stroika
Redacció
17 de març del 2020
Actualitzat a les 18:52h
Davant la complicada situació que es viu amb la propagació del coronavirus, la sala Stroika se suma a la necessitat de confinar-se a casa, i amb la finalitat d'amenitzar i fer més lleuger aquest confinament, des de la sala es posaran en funcionament els seus particulars concerts en streaming, una manera de continuar recolzant la cultura i la música, però amb la responsabilitat social que se'ns demana.

En què consisteixen els streamings d'Stroika?

La finalitat és reviure cadascuna de les actuacions que han passat els darrers mesos per l'escenari de la sala Stroika. Però en aquesta ocasió, des dels sofàs de casa (o ballant al mig del menjador) i amb connexió directa amb el canal de YouTube de la sala. Una iniciativa que arrencarà dimecres a les 10 de la nit.

Lágrimas de Sangre seran els encarregats d'estrenar aquest projecte. Amb el seu combatiu rap, barrejat amb lo millor del hip hop, el rock i el reggae, els de Barcelona i el Masnou es traslladaran al seu passat concert d'octubre a Stroika, concert que va estar emmarcat dintre de la Fira Mediterrània.

Un primer concert en streaming al que seguiran molts altres. Pel moment, aquesta setmana també es comptarà amb la participació de Los de Marras, que van omplir l'escenari de la sala Stroika el 29 de febrer amb les seves petites dosis de realitat i vitalitat; i els imparables Xiula, que amb el seu espectacle interactiu i les cançons del seu nou treball Dintríssim, van revolucionar tothom el passat 22 de desembre.

Els següents concerts s'aniran anunciant per les xarxes socials de l'Stroika.

Propers concerts en streaming

- Dimecres 18 de març. 22h. Lágrimas de Sangre
- Dijous 19 de març. 22h. Los de Marras
- Divendres 20 de març. 18h. Xiula.