Treballs d'Aigües de Manresa a l'entorn de la carretera de Santpedor, a partir de dimecres

Malgrat la situació actual, l'actuació és imprescindible per no posar en risc les instal·lacions i es durà a terme seguint tots els protocols de seguretat

Redacció
17 de març del 2020
Actualitzat a les 15:28h
La Secció de Planificació de la Via Pública de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que dimecres començaran unes obres de canalització soterrada d'aigua potable entre l'avinguda de les Bases de Manresa, plaça de la Creu i plaça Prat de la Riba, que aniran a càrrec d'Aigües de Manresa. 

Tot i que, en la situació derivada del coronavirus, l'empresa ha reduït al mínim necessari els treballs a l'exterior, aquesta actuació és imprescindible per no posar en risc la fiabilitat de les instal·lacions. Els treballs es duran a terme seguint tots els protocols de seguretat.

Les afectacions al trànsit seran les següents:

A partir del 18 de març

- Es tallarà el trànsit de vehicles de l'accés a la carretera de Santpedor des de la plaça de la Creu, al tram entre la plaça de la Creu i carrer Valentí Almirall (direcció plaça Mallorca).

- Es tallarà l'accés de Ctra. Santpedor des de Plaça La Creu en direcció a Plaça Mallorca. Els vehicles es desviaran per Avinguda Bases de Manresa i carrer Creu Guixera per accedir de nou a Ctra. Santpedor.

- Els vehicles que circulin per Ctra. Santpedor podran accedir a Plaça de La Creu

- El Servei Bus Manresa modificarà els seus recorreguts d'acord amb els desviaments de trànsit establerts. Parades anul·lades: Pl. Mallorca (dir. Pl. Bonavista) i Valentí Almirall. Consulteu les afectacions a través del web www.manresabus.com o bé al telèfon 93 875.71.50.

A partir del dilluns, 23 de març

- Es tallarà el trànsit de vehicles de la carreter de Santpedor, entre la plaça de la Creu i el carrer Valentí Almirall (ambdós sentits de circulació).

- Els vehicles que circulin per Ctra. de Santpedor provinents de plaça Mallorca en direcció a plaça de La Creu es desviaran pels carrer Valentí Almirall i Guifré el Pilós per accedir de nou a Pl. de La Creu.

- Es tallarà l'accés de Ctra. Santpedor des de Plaça La Creu en direcció a Plaça Mallorca. Els vehicles es desviaran per Avinguda Bases i carrer Creu Guixera.

- El Servei Bus Manresa modificarà els seus recorreguts d'acord als desviaments de trànsit establerts. Parades anul·lades: Pl. Mallorca (dir. Pl. Bonavista), Valentí Almirall i La Creu. Consulteu les afectacions a través del web www.manresabus.com o bé al telèfon 93 875.71.50.

Es previst que aquests treballs durin 10 dies.