S'amplia la suspensió de la programació al Kursaal, Conservatori i Plana de l'Om fins el 29 de març

Manresana d'Equipaments Escènics, gestora d'aquests espais, treballa junt amb El Galliner per reprogramar els espectacles en una altra data

Pati del Kursaal
Pati del Kursaal | MEES
Redacció
17 de març del 2020
Actualitzat a la 13:30h
La programació del teatre Kursaal, teatre Conservatori i Plana de l'Om de Manresa amplia l'aturada, de moment, fins el 29 de març, d'acord amb el Reial Decret emès el cap de setmana passat pel govern de l'Estat. Recordem que en compliment de les directrius de la Generalitat de Catalunya, i la voluntat de l'Ajuntament de Manresa, ja es van suspendre totes les activitats programades des del 12 al 26 de març, amb l'objectiu de pal·liar l'avanç del Coronavirus.

Les mesures afecten ara quatre espectacles, que se sumen als onze muntatges de la programació que es van suspendre dijous passat. En concret, els espectacles que es veuran afectats per la suspensió són:

- Set of Sets– Festival Batecs (divendres, 27 de març – Sala Gran del Kursaal)
- Euphonia en clau de Fa - Imagina't - (dissabte, 28 de març – Teatre Conservatori)
- Un dia qualsevol (dis. i dge. 28 i 29 de març – 3 funcions - Sala Gran Kursaal)
- Dani Nel·lo – Gust de Jazz (diumenge, 29 de març – Sala Petita Teatre Kursaal)

L'equip de Manresana d'Equipaments Escènics (MEES) està treballant per informar el més ràpidament possible les persones que tinguin entrades per aquests espectacles que es veuen afectats per la suspensió. En el cas que es trobi una nova data per programar-los, es podran fer servir les mateixes entrades. I en el cas que no es puguin reprogramar les funcions o no es tingui disponibilitat per la nova data, es retornarà l'import de les entrades. 

El projecte del Servei Educatiu Fem Òpera! també queda suspès

Pel que fa als projectes del Servei Educatiu del Kursaal, de moment es mantenen en les dates previstes, excepte el Fem Òpera!, adreçat a alumnes de 1r i 2n d'ESO, que tenint en compte que s'havia de celebrar del 31 de març al 3 d'abril, aquest curs quedarà suspès.