Coronavirus

Aigües de Manresa adopta una sèrie de mesures per garantir el servei d'aigua a la població

Així mateix, com per protegir la seguretat sanitària dels seus treballadors

per Redacció , 16 de març de 2020 a les 11:56 |
Les oficines d'Aigües de Manresa estan tancades | Sílvia Rius
Aigües de Manresa ha adoptat una sèrie de mesures, que es van modificant i activant, a la vegada que evoluciona la situació, amb l'únic objectiu de garantir el servei d'aigua a la població durant l'episodi de prevenció del coronavirus.

Davant la situació que es viu a causa del COVID-19, Aigües de Manresa ha activat un protocol específic d'actuació per fer-hi front, i ha implementat una sèrie de mesures per assegurar la normalitat del servei i per protegir la seguretat sanitària dels seus treballadors.


Del conjunt de mesures, recollides en el protocol d'actuació, en destaquen les següents:

- S'han habilitat eines de teletreball per a tot aquell personal que pot seguir realitzant la feina des de les seves llars. 


- En el cas de les activitats que necessàriament requereixen actuació presencial: laboratori, operació de les plantes potabilitzadores i de sanejament, resolució d'incidències urgents:

+ S'han creat quatre grups de treball diferenciats, tres que s'alternaran setmanalment, i un quart de reserva per actuacions puntuals.
+ S'han separat els grups físicament i temporalment, de manera que no tinguin contacte directe entre ells.
+ S'han extremat les mesures higièniques.

- En el cas dels proveïdors necessaris per a la continuïtat del servei, se'ls permet l'accés als recintes, però no als edificis. 

- S'han aturat les activitats no urgents com: lectures de comptadors, talls previstos i obres no urgents. 

- Des de divendres passat al migdia, les oficines d'atenció presencial estan tancades. Per contactar amb Aigües de Manresa es podrà fer a través de correu electrònic info@aiguesmanresa.cat, telèfon de dilluns a divendres de 8 a 18h al 93 872 55 22, o a través de l'oficina virtual.

Totes les mesures acordades són amb caràcter estrictament preventiu per evitar una major propagació de la malaltia, i sempre seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya. Igualment, recomanem a tota la ciutadania que s'informi a través del departament de Salut, Protecció Civil i altres canals oficials, i segueixi els consells de les autoritats sanitàries.

 

Participació