Coronavirus

Els jugadors del BAXI Manresa també es queden a casa

Atenció als fills, sèries i pel·lícules entre les activitats més recurrents

per Xavier Sucarrats , Manresa, 15 de març de 2020 a les 10:59 |
Des de fa uns dies està en marxa l'etiqueta #joemquedoacasa. Forma part d'una campanya per aconseguir que la població no surti a no ser que sigui per activitats imprescindibles (anar a comprar, tenir cura de gent depenent…). El món de l'esport no n'és aliè i a casa nostra s' han sumat entre d'altres jugadors del BAXI Manresa.

Guillem Jou, Pere Tomàs i Eulis Báez han penjat diversos vídeos a través del compte de Twitter del Bàsquet Manresa explicant com passaran aquests dies. Jou diu que passarà aquests dies de confinament jugant a la Play Station i mirant la nova temporada d'Élite. El de Llagostera demana també recomanacions de més sèries i sobretot recomana fer cas a les autoritats.

  Tomàs, per la seva banda, mostra la col·lecció de cotxes, coets i altres joguines del seu fill petit. "Amb un nen petit no hi ha temps per a l'avorriment", comenta. I s'afegeix als desitjos de Jou de passar aquests dies el millor possible.

Finalment, Eulis Báez apareix amb els seus tres fills en una imatge molt familiar. El dominicà també passarà aquests dies en família i distraient-se amb els videojocs. 

 

Participació