Allau d'ajornaments i cancel·lacions pel tancament dels equipaments d'Aigües de Manresa pel coronavirus

El tancament del Museu de la Tècnica de Manresa, el Centre de l'Aigua de Can Font, l'InfoSèquia afecta mitja dotzena d'actes

Museu de la Tècnica
Museu de la Tècnica | GSV
Redacció
12 de març del 2020
Actualitzat a les 12:57h
Davant la situació generada arran del coronavirus Covid19 i l'activació de mesures especials per part de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Manresa ha decidit tancar tots els equipaments culturals de la ciutat, és per això que els equipaments de la Fundació Aigües de Manresa - Junta de la Sèquia: el Museu de la Tècnica de Manresa, el Centre de l'Aigua de Can Font, l'InfoSèquia, punt d'informació, també s'hi adhereixen i tanquen els equipaments i suspenen totes les activitats previstes a les seves instal·lacions, com a mínim fins el 26 de març.

Això significa que les activitats previstes per a la celebració del Dia de les Matemàtiques, juntament amb EPSEM Manresa per aquest dissabte dia 14 de març, així com l'actuació de Sergio Belmonte del dia 20 de març queden suspeses. Per no renunciar totalment a la celebració, s'estan preveient activitats alternatives per fer online, i que s'aniran informant a través de les xarxes socials.

El curs sobre la Migració dels Ocells en profunditat queda aplaçat als dissabtes 18 i 25 d'abril. La celebració del Dia mundial de l'aigua del dia 22 de març, queda posposada per més endavant. El CITO i activitat de geocaching que es feia a Balsareny el 21 de març queda posposat fins a nova data.

Totes les mesures acordades són amb caràcter estrictament preventiu per evitar una major propagació de la malaltia.

A tot plegat, cal afegir-hi el tancament de les Piscines Municipals de Manresa.