Comerç

L'Ajuntament de Sant Fruitós presenta un projecte supramunicipal d'emprenedoria en espais buits

Juntament amb Sant Quirze del Vallès i Manlleu, ho han presentat a la Directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat

per Redacció , 12 de març de 2020 a les 11:24 |
Representants dels tres ajuntaments amb la Directora del Consorci de Comerç | AjSFB
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, juntament amb els municipis de Sant Quirze del Vallès i Manlleu, han presentat a la Directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, un projecte supramunicipal sobre la vinculació de l'emprenedoria amb l'ocupació d'espais buits i la promoció del comerç local.

Aquest projecte, que ja s'ha plantejat a la Diputació de Barcelona, ha estat molt ben rebut pel Consorci ja que encaixa amb el projecte de l'Agenda 20/21 on també es treballa per fomentar l'obertura i reforma de locals comercials així com la promoció d'usos efímers dels locals buits.


La trobada, on hi va prendre part la regidora de promoció econòmica de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Carme Cruz, va ser una primera reunió de treball que continuarà amb reunions tècniques i sortides en altres municipis on ja es treballa en aquests aspectes.

 

Participació