La Lliga ACB suspèn les jornades 24 i 25 pel coronavirus

El bàsquet s'afegeix a altres esports i atura la seva activitat

Les pistes de bàsquet estaran tancades dues jornades
Les pistes de bàsquet estaran tancades dues jornades | J. Alberch
11 de març del 2020
Actualitzat a les 23:16h
Finalment no hi haurà bàsquet professional ni aquest cap de setmana ni el proper. Les últimes 48 hores han estat molt prolífiques en notícies. Primer, es va decretar la porta tancada amb presència de premsa de cara a les jornades 24 i 25. Després, es va anunciar que només la televisió amb drets podria ser testimoni dels partits. Més tard, la suspensió de la competició va prendre cos cada cop de forma més insistent. I finalment, ha arribat la suspensió. El BAXI Manresa no es desplaçarà a Màlaga ni rebrà el Joventut. La competició es reprendrà el cap de setmana del 28 i 29 de març si no hi ha més novetats. Aquell cap de setmana el BAXI Manresa es desplaçarà a Múrcia.
  Pel què fa a les jornades suspeses, es recuperaran entre el 7 i el 10 d'abril la jornada 24 i entre el 21 i el 23 del mateix mes. Més endavant es decidiran els dies en què s'hauran de jugar partits que van quedar ajornats al seu dia per altres motius.
  Durant la tarda de dimecres diverses veus es mostraven contràries a jugar sense públic atès que el bàsquet és un esport de masses i els jugadors es deuen als espectadors. Entre els que han expressat la seva opinió hi ha Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, i el jugador santpedorenc del Bilbao Basket Rafa Martínez. 
Arxivat a