Malgrat l'increment general d'afectats, el Bages continua amb només una persona amb coronavirus

De les comarques central, només l'Anoia ha viscut un creixement de casos amb 5 persones malaltes

10 de març del 2020
Actualitzat el 11 de març a les 10:59h
Malgrat l'increment de malalts afectats a Catalunya i a tot l'Estat, el Bages continua amb només una persona malalta per coronavirus que ja es va diagnosticar la setmana passada i que continua confinada a casa seva i essent assistida puntualment per facultatius.

Malgrat que en els darrers casos, Salut no ha donat informació sobre el veïnatge dels nous afectats, el Departament ha explicat a NacióManresa que a la Catalunya Central, només l'Anoia ha vist com els casos creixien fins a 5 persones infectades. Ni Osona, ni el Berguedà, ni el Moianès, ni el Solsonès, no han registrat fins a dia d'avui cap cas de persona amb el virus.

El cas de coronavirus de Manresa es va detectar el passat 4 de març en un home de 47 anys que es va infectar com a contacte d'un positiu de València. L'home, en estat lleu, segueix rebent assistència mèdica al seu domicili on està confinat fins que passi la malaltia. L'home va trucar al 061 i a partir d'aquí es va activar tot el protocol de seguiment de la malaltia.