Les «Contradiccions» d'Anaïs Vila sonaran per primer cop al Bages aquest divendres

La cantautora santpedorenca presentarà el seu darrer disc al Teatre Conservatori de Manresa, acompanyada d'una banda de quatre músics

Anaïs Vila presentarà el seu tercer disc al Teatre Conservatori
Anaïs Vila presentarà el seu tercer disc al Teatre Conservatori | Violeta Batista
AFT/NacióManresa
10 de març del 2020
Actualitzat el 11 de març a les 11:55h
Contradiccions, el tercer àlbum d'Anaïs Vila, sonarà al Bages per primera vegada aquest divendres, 13 de març. Ho farà al Teatre Conservatori de Manresa, amb l'acompanyament d'Andreu Moreno a la bateria; de Mateu Peramiquel als teclats; d'Oriol Guillén a les guitarres elèctriques, i de Pep Soler als sintetitzadors i els samplers.

De fet, aquestes dues darreres incorporacions musicals són un dels trets característics d'aquest nou treball de la cantautora santpedorenca; un treball que tal com explicava en una entrevista a NacióManresa, es caracteritza per incorporar un so on hi predominen els sintetitzadors i les guitarres elèctriques, que substitueixen la formació clàssica de baix, pianos i guitarres acústiques que fins ara havien abanderat les seves creacions.

Contradiccions, que es va publicar a totes les plataformes digitals el divendres 24 de gener i també es pot trobar en format físic a les botigues oficials de discos de Catalunya, va enregistrar-se i mesclar-se a Medusa Estudio Barcelona (de la mà de Juanjo Alba i Roger Rodés) i va poder materialitzar-se gràcies a una exitosa campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami, en la qual la cantautora va aconseguir recaptar un total de 6.080 euros provinents de 139 mecenes.

En el concert a Manresa, que començarà a dos quarts de nou del vespre, el públic podrà gaudir de l'evolució sonora i del nou univers estilístic de Vila, farcit de reflexions i de crítica social. La gestió de les emocions, la crítica al materialisme o l'egoisme amb el que vivim el dia a dia són temes que apareixen en les noves cançons de l'artista de Santpedor.

Les entrades per assistir a l'estrena de Contradiccions tenen un preu de 15 euros (de 13 pels menors de 25 anys, pels majors de 65 i amb el carnet del Galliner) i es poden comprar anant presencialment a les taquilles del Kursaal o per internet, a través d'aquest enllaç.