Diumenge obren la primera pista de gel mai instal·lada a Manresa

La pista de gel de Manresa destinarà els diners a la investigació pel càncer infantil

Aida Pla Genobart
11 de desembre del 2009
576_1260531661IMGP2535
576_1260531661IMGP2535

La pista de gel té 320 m2 i estarà oberta fins el 7 de gener. Aida Pla Genobart

La primera pista de gel que s'instal·larà a Manresa obrirà portes aquest diumenge a les 12 de migdia i oferirà també un petit esmorzar. Els diners que es recaptaran amb les entrades es destinaran a l'hospital de Sant Joan de Déu d'Esplugues del Llobregat per a la investigació del càncer infantil, en concret a la unitat d'oncologia infantil, on precisament es va tractar l'Adrià González, el nen manresà que va morir el passat mes de maig, a causa d'aquesta malaltia.

La iniciativa, que és promoguda per l'Associació de Comerciants Europa, té com a col·laboradors l'Associació de Comerciants del carrer Barcelona i l'Associació Contra el Càncer Infantil Adrià González.

El preu de l'entrada serà de 5 euros i de 2 per les escoles i es podran recollir a la mateixa taquilla que s'instal·larà al costat de la pista. El preu ja inclou els patins i el casc però serà imprescindible que els nens portin els guants de casa. L'horari d'obertura serà 10 a 13.30 i de 15.30 a 8.30-9 del vespre amb dos monitors per torn que ensenyaran als nens a patinar i vetllaran per la seguretat dels patinadors. A més dels patins, els més petits o bé les persones amb alguna discapacitat física podran gaudir de trineus per moure's per la pista.

La pista té 320m2, hi podran patinar unes 80 persones, cada una d'elles disposarà de 3/4 d'hora per patinar, i serà apte per aquells que facin de la talla 27 al 30 de peu i per aquells més petits que prefereixin el trineu. La pista està instal·lada a l'encreuament entre els carrers Josep Maria Planas i Carrasco i Formiguera (darrera la comissaria de la Policia Nacional) i necessita dos dies per glaçar-se. S'obrirà aquest diumenge al migdia i romandrà oberta durant tota la temporada de Nadal, fins el 7 de gener.