El cap de setmana torna a Les Comes el major esdeveniment de vehicles 4x4 d'Europa

Les entrades de visitants no estan limitades i es podran adquirir el mateix dia de l'esdeveniment a les taquilles d'inscripcions de la instal·lació

L'espectacle 4x4 torna a les Comes
L'espectacle 4x4 torna a les Comes | Joan Fernández
Redacció
10 de març del 2020
Actualitzat a les 9:16h
Les Comes de Súria, tornarà a ser el bressol del 4x4 a Europa el 13, 14 i 15 de març amb la celebració de la novena edició de les Comes 4x4 Festival, un esdeveniment únic, que ja s'ha convertit en el referent per a tots els amants del motor, l'off-road i l'aventura.

Dues hores, és el temps que van durar les 900 entrades per divendres, les 900 de dissabte i les 900 per diumenge que l'organització va posar a disposició de tots els participants el passat 9 de gener. Fins i tot havent ampliat significativament la zona d'acampada, aquesta, també va quedar completa als pocs minuts de l'obertura d'inscripcions. Per aquest motiu, per tal de donar una alternativa als assistents que venen de més lluny, l'organització ha penjat a la seva web oficial un llistat de tot tipus d'allotjaments propers a Les Comes.

Des de les 9 del matí de divendres, Les Comes, una finca catalana de segle X amb 550 hectàrees de terreny, obrirà les portes a participants i visitants que vulguin gaudir d'un gran nombre d'activitats per a grans i petits i d'un ampli ventall d'opcions d'oci i aventura pensats per a famílies i amics.

Com ja s'ha fet en les últimes tres edicions, per continuar garantint la qualitat general de l'esdeveniment, l'accés a les pistes 4x4 està limitat a 900 vehicles per dia. Aquesta limitació, garantirà una millor distribució dels participants durant els 3 dies oberts a el públic.

Com si es tractés d'una estació d'esquí, s'oferirà a tots els propietaris de vehicles tot terreny o SUV, més de 70 quilòmetres de pistes senyalitzades i classificades per colors segons el seu nivell de dificultat. Els participants les podran recórrer lliurement durant tot el cap de setmana, ajudats d'un mapa dels recorreguts lliurat per l'organització. Aquest any per millorar la qualitat de l'esdeveniment s'han ampliat els recorreguts per on podran circular els vehicles 4x4, els quals podran gaudir de més pistes i noves zones especialment preparades per a ells.

Els visitants o persones sense vehicle tot terreny son els altres protagonistes del cap de setmana. L'equip de Pep Vila (organitzador de l'esdeveniment) ha preparat per tots ells, un gran número d'activitats relacionades amb el motor, l'off-road i l'aventura.

Una de les activitats estrella serà la Zona Dakar BFGoodrich, on es podrà veure en acció alguns dels vehicles de Dakar 2020. En camions, s'ha confirmat el IVECO de l'equip DeRooy pilotat per Albert Llovera, l'espectacular 6x6 de Jordi Juvanteny i el MAN d'Alberto Herrero. En cotxes comptarem amb Xavi Foj, Cristina Gutiérrez, Jordi Queraltó, Petra Zemankova i Oscar Fuertes, i podrem veure també en acció altres dels vehicles estrella de Dakar, els Side by Side, amb la presència de Jose Antonio Hinojo, Santiago Navarro i Ruben Gracia entre d'altres. Tots ells ens faran gaudir d'allò més en una espectacular exhibició en un circuit de terra on els veurem córrer i saltar a gran velocitat.

La tarda de dissabte es farà la conferència Dakar on a més dels pilots ja esmentats, si afegiran Nani Roma, Alex Haro, Lucas Cruz, Domingo Román, Jose Luis Peña, Juan Carlos Fernandez, Antonio Marmolejo, Joan Font, Manolo Plaza, Francesc Ester i altres mítics pilots dakarians que ens explicaran les seves anècdotes i vivències més divertides i personals.

Una de les novetats d'aquest any serà l'exhibició Les Comes 4x4 Extreme, una espectacular demostració de les capacitats off-road dels vehicles que participaran en la cursa de mateix nom que tindrà lloc a Les Comes el 27, 28 i 29 de març. Aquests cotxes participaran en un campionat estatal anomenat 4x4 Iberian King i es podran veure per primera vegada en aquesta exhibició que tindrà lloc a Les Comes 4x4 Festival.

Dissabte i diumenge a la tarda, podrem gaudir d'un altre dels grans espectacles de el cap de setmana, la Supertrack. Una prova cronometrada que reuneix els vehicles més espectaculars que es podran veure a Les Comes i els enfrontem en un circuit extrem amb tot tipus d'obstacles. Aquest espectacle comptarà amb una grada que permetrà veure més i millor el nou circuit que l'equip de Les Comes ha preparat per a aquesta activitat, la qual serà més dinàmica i divertida que mai.

Les Comes 4x4 Festival és l'únic lloc del món on es combina una trobada de vehicles tot terreny amb una exhibició de vehicles de Dakar, espectacles de 4x4 extrem, circuits d'aventura per a grans i petits, exposicions de vehicles clàssics, conferències, concerts, activitats infantils, Tours en camió 4x4 i una àmplia fira comercial on es poden trobar desenes d'empreses que ofereixen grans descomptes en productes de l'àmbit del motor, els viatges i l'aventura.

A més, es podrà gaudir també d'un circuit de Riad Slot i del 2n concurs de Circuits Crawler RC de Màrqueting Off-Road, dues activitats que es realitzaran a la Zona Balancí, una àrea que disposa d'un punt de restauració des d'on es podrà veure la Supertrack.

Els més petits disposaran d'una zona infantil amb inflables, llits elàstics, jocs populars i un circuit de 4x4 elèctrics, però, a més, podran dirigir un cotxe RC-Crawler en un circuit a escala i els més atrevits podran trobar una tirolina de 150 metres , un rocòdrom i ponts tibetans. Hi haurà també una activitat de realitat virtual entre altres novetats.

Les Comes 4x4 Festival és un esdeveniment obert a totes les famílies i grups d'amics que, encara que no tinguin un vehicle 4x4 per circular per les pistes, vulguin gaudir de la gran quantitat d'activitats i serveis que Les Comes posa a la seva disposició.

A la web oficial i a les xarxes socials de l'esdeveniment @lescomes4x4festival es pot trobar tota la informació de l'esdeveniment, els preus, les opcions d'allotjament i un llistat de diferents serveis i activitats que es podran trobar durant el cap de setmana.

Les entrades de visitant es podran adquirir el mateix dia de l'esdeveniment a Les Comes, on s'oferirà aparcament gratuït i una àmplia zona de restauració.
Arxivat a