El PSC de Sant Fruitós denuncia la privatització encoberta de l'Esplai de la gent gran

Els socialistes portaran al proper ple una moció per aturar qualsevol acció en aquest sentit i per crear una comissió que valori el model d'explotació de l'equipament

Redacció
09 de març del 2020
Actualitzat a les 17:07h
El PSC de Sant Fruitós de Bages ha emès un comunicat on denuncia que el govern municipal de Gent fent Poble pretenia la privatització "encoberta" de l'Esplai de la gent gran.

Els socialistes, que critiquen que el govern no tingui en compte els grups de l'oposició, expliquen que en una assemblea, la regidora de l'àrea va informar que volien licitar la gestió de l'equipament vinculant-ho a la seva ampliació.

És per això, que el grup va preparar una moció per presentar al ple del proper dijous en que demana crear una comissió d'estudi per tal de valorar quin és el model d'Esplai que el municipi necessita, i perquè s'aturi qualsevol expedient que s'hagi iniciat en aquest sentit.

Poc després d'entrar la moció a l'Ajuntament, segons el mateix PSC, "el govern es va desdir" de la seva primera proposta i va proposar una segona assemblea per aquesta mateixa setmana.

Els socialistes recorden que l'Esplai és un equipament que ha estat gestionat des de fa més de 25 anys de forma conjunta entre l´Ajuntament i l'entitat de la gent gran.