Imagina't portarà dissabte al Conservatori el concert «Pirates, bruixots i altres bitxos»

L'espectacle, recomanat a partir de 3 anys, es podrà veure a 2/4 de 6 de la tarda

concert «Pirates, bruixots i altres bitxos»
concert «Pirates, bruixots i altres bitxos» | MEES
Redacció
09 de març del 2020
Actualitzat a les 14:35h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't torna el dissabte, 14 de març a les 17.30h al teatre Conservatori amb l'espectacle musical Pirates, bruixots i altres bitxos de la companyia Pep López & Afònix Produccions. 

Aquesta és la història de l´últim pirata que va navegar pel riu Llobregat. En realitat a ell no li agradava el mar i  feia de pirata només per tradició familiar perquè allò que ell desitjava de veritat era cantar i inventar històries que anava guardant en un vell bagul. Un bon dia va decidir ensenyar a cantar a la tripulació, però aquella no va ser una bona idea…

Pep López, amb 40 anys de trajectòria, ofereix un espectacle fresc, amb projeccions i pantalles de leds, amb cançons pròpies i música en directe a càrrec d'una dotzena de músics, alguns dels quals del territori on actua. A la funció del teatre Conservatori, per exemple, prendran part a l'espectacle tres joves de Súria i estudiants de música del Conservatori Municipal de Manresa:  Arnau Caelles (piano), Roc Tàpia (trombó) i Biel Pelfort (trompeta).

Les entrades per veure Pirates, bruixots i altres bitxos tenen un preu únic de 6€. Per a més informació a les taquilles del teatre i per internet.