Mitjans

Les narracions del BAXI a Ràdio Manresa es podran escoltar coordinades a través de Movistar

Actualment Gedi Media produeix per a la ràdio aquesta clàssica retransmissió que aporta un punt de vista local i proper a l'aficionat

per Redacció, 9 de març de 2020 a les 13:55 |
Carles Jódar condueix les retransmissions del bàsquet a Ràdio Manresa | Arxiu particular
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les narracions de bàsquet a Ràdio Manresa es podran escoltar a través d'un dels canals d'audio que Movistar ofereix en les seves retransmissions televisives.

Des de la celebració de la darrera edició de la Copa del Rei de Basquet, Movistar ha ofert a cada club de la lliga poder triar un àudio per incorporar a les seves transmissions televisives, amb la condició que la persona narradora estigui al pavelló on se juga el partit.


El BAXI Manresa ha arribat a un acord amb la retransmissió de bàsquet a Ràdio Manresa per tal de poder incorporar aquest àudio a través de la televisió. D'aquesta manera l'àudio radiofònic i la imatge televisiva estaran coordinades.

52 anys de bàsquet a la ràdio


La història del bàsquet Manresa i la de Ràdio Manresa són paral·leles. Ràdio Manresa, amb la veu de Vicenç Comas, ja va narrar el primer ascens a la màxima categoria del bàsquet estatal, una retransmissió que s'ha mantingut viva en el temps a l'emissora degana de la ciutat.

Actualment Gedi Media produeix per a Ràdio Manresa aquesta clàssica retransmissió que aporta un punt de vista local, proper a l'aficionat i que s'adapta als nous temps, a les noves teconologies i els nous canals de comunicació, intentant mantenir l'esperit radiofònic clàssic que ha acompanyat des de sempre aquesta retransmissió.

 

Participació