Una caminada per descobrir l'entorn natural de la Colònia Jorba, la proposta del CECB per aquest diumenge

Començarà a les vuit del matí des del Parc del Llac de Navarcles

Una caminada per descobrir l'entorn natural de la Colònia Jorba, la proposta del CECB per aquest diumenge
Una caminada per descobrir l'entorn natural de la Colònia Jorba, la proposta del CECB per aquest diumenge | Wikiloc| Outliern
NacióManresa
09 de març del 2020
Actualitzat a la 13:06h
El Centre Excursionista de la Comarca del Bages (CECB) ha programat una excursió matinal a la Colònia Jorba dins el cicle de caminades Conèixer l'Entorn, que tindrà lloc aquest diumenge, 15 de març, i constarà d'11 quilòmetres i 270m de desnivell.

La sortida es farà a les vuit del matí des del Parc del Llac de Navarcles, i resseguirà el marge esquerre del riu Calders fins arribar a la font de l'Angle, moment en el qual els participants podran observar els meandres que forma el riu així com també unes magnífiques panoràmiques de la Colònia Jorba.

Un cop vista la central elèctrica construïda per Indústries i Magatzems Jorba SA l'any 1913, es desfarà el recorregut per tornar al punt d'inici.

Les inscripcions per participar a l'activitat ja estan obertes i es poden formalitzar trucant a la secretaria de l'entitat, de dilluns a divendres de dos quarts de vuit a dos quarts de deu del vespre (93 872 29 12). Tenen un preu de 5 euros pels no socis del CECB i no federats; de 3 euros pels socis del CECB no federats; de 2 euros pels federats que no siguin socis del CECB, i gratuïta pels socis federats així com també pels menors de 16 anys.