Els autors del Millor Disc de Jazz del 2016 actuaran divendres als Carlins en el marc del Circuit MAM

Es tracta de Marco Mezquida, Ernesto Aurignac i Ramon Prats, tres prodigis de la música que, sota les sigles M.A.P, ofereixen una proposta regeneradora de músiques i estils populars, acadèmics i lliures

Marco Mezquida, Ernesto Aurignac i Ramon Prats actuaran divendres als Carlins
Marco Mezquida, Ernesto Aurignac i Ramon Prats actuaran divendres als Carlins | Luis Alvarado Rodriguez
NacióManresa
09 de març del 2020
Actualitzat a les 12:43h
Aquest divendres, 13 de març, la sala Els Carlins de Manresa acollirà el tercer concert del Circuit MAM, que, emmarcat dintre del festival Vermell Jazz, tindrà com a protagonistes el trio de músics Marco Mezquida (piano i teclat), Ernesto Aurignac (saxo alt) i Ramon Prats (bateria). Sota el nom de M.A.P., presentaran el seu disc de debut, una síntesi regeneradora de músiques i estils populars, acadèmics i lliures que va tenir una gran rebuda per part de la crítica (va guanyar el Premi Enderrock a Millor Disc de Jazz l'any 2016) i que ja ha voltat per diverses sales de l'Estat i d'Europa.

L'actuació, que començarà a dos quarts de nou del vespre, estarà precedida pel ja habitual aperitiu artístic del MAM, que en aquesta ocasió capitanejarà el manresà Màgic Pol, amb un tastet de trucs i il·lusions. A banda, des de l'organització també es donarà l'oportunitat, a totes aquelles persones interessades, de prendre part d'una masterclass a càrrec del trio M.A.P. que tindrà lloc el mateix divendres (dia 13), a les sis de la tarda, als Carlins. L'activitat té un preu de 10 euros i les inscripcions per a prendre-hi part es poden formalitzar enviant un correu a [email protected].

El concert de M.A.P. estarà maridat amb els vins dels cellers bagencs Can Serra dels Exibis, Collbaix-El Molí, Fargas-Fargas i Sanmartí. A més, en aquesta ocasió, els assistents podran degustar montaditos dissenyats i elaborats per el xef Diego Alías del prestigiós restaurant Ca l'Amador de Josa del Cadí.

Les entrades per assistir a l'espectacle tenen un preu de 15 euros (s'entregarà, de regal, una postal de record de la mà dels artistes plàstics Susana Ayala i Deko) i es poden adquirir per internet, a través de la pàgina web del Kursaal.