Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 9 de desembre

Seguretat vial, mediació en conflicte familiar i queixes veïnals

per Redacció, 11 de desembre de 2009 a les 00:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de desembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Seguretat Vial
Per obres de millora, voreres i la construcció d’una passos de vianants elevats, en el Carrer Verge del Pilar, entre el Passeig Guillem Vinyes i el Cr. Camí del Pal, es procedeix al tancament del tram afectat. La patrulla de la Policia Local supervisa la senyalització vertical i la retolació informativa de les rutes alternatives establertes d’entrada i sortida en la via de referència. Està previst el restabliment de la normal circulació pel proper dimecres 12 de desembre, sempre que no hi hagi cap tipus d’imprevist.
 
Mediació en Conflicte familiar

Un conflicte familiar fa que una de les parts requereixi la mediació de la Policia Local, per tal d’evitar incidents dins de les seves relacions personals amb les quals podria estar-se perjudicant a un descendent de la parella. La part interessada demana que la Policia Local contacti amb l’altre part per cercar una solució al conflicte.

Sense apreciar-se cap fet aparentment il·lícit en el cas plantejat, es recull tota la informació necessària per ser tractada degudament amb l’altre part.

Queixes veïnals
Diversos veïns requereixen a la Policia Local i traslladen les seves queixes envers la conducta incívica d’alguns conductors, tant pel que fa a la forma com en el lloc on estacionen els seus vehicles de manera antireglamentària. Es recull la informació i en el decurs del servei de la Policia, es comproven els fets procedint-se reglamentàriament a corregir les conductes detectades.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.

 

Participació