El CN Minorisa perd clarament contra el CN Sabadell B (6-12)

Un nefast primer quart condemna l'equip manresà

El CN Minorisa ha perdut contra el CN Sabadell B
El CN Minorisa ha perdut contra el CN Sabadell B | Simón Noguera
08 de març del 2020
Actualitzat a les 21:12h
El Club Natació Minorida ha perdut clarament aquest cap de setmana a la Piscina Municipal de Manresa contra el CN Sabadell B per 6-12. Ben aviat els visitants han posat diferencia en el marcador. Com si els manresans sortissin adormits, els del Vallès, han anotat fins a quatre gols, amb un únic gol dels de casa, en aprofitar una superioritat numèrica Mayol.

El parcial feia presagiar un resultat ampli pels forasters, però la reacció dels de Calvo en el segon quart, encara que mínima, firmant una derrota de dos gols a tres en el parcial, ambdós de Mayol en jugada de home de més, feia que encara hi hagués alguna esperança de puntuar.

Amb el canvi de camp va quedar clar que només havia estat un miratge, doncs els sabadellencs s'escaparen fins un 3-10 en el lluminós que Lafoz, a manca de 2 segons, reduïa al 4-10 amb que s'arribà als darrers vuit minuts de joc.

Amb tot el peix venut, el parcial fou d'empat a dos gols, els dels amfitrions anotats pel golejador Mayol i per Masplà, ambdós en superioritat.

Arbitratge a càrrec de A Suárez i M Colet. Van assenyalar 10 exclusions a jugadors locals per 8 als visitants.

Parcials: 1-4, 2-3, 1-3, 2-2.

CN Minorisa: I Prieto, E Masplà 1, M Puerta, R Ruiz, G Lafoz 1, O Muns, X Pelegrín, I Ruiz, K Muñoz, A Batanés, ME Bianco, Ll. Mayol 4, Ll. Villaró.

CN Sabadell B : I Muñoz, G Soler, P Cañamero, JC González, B Copons, S Cerdà, M González 4, V Fenoy 1, A Ansio 2, J Martínez 1, A Ros 1, J Bonet 2.