El BAXI Manresa torna al Nou Congost amb un partit clau contra el Betis

Un triomf dels manresans aquest dissabte deixaria els andalusos tres victòries enrere

El BAXI Manresa rebrà el Betis aquest dissabte al Nou Congost
El BAXI Manresa rebrà el Betis aquest dissabte al Nou Congost | F. Ruso
06 de març del 2020
Actualitzat a les 17:14h
Torna el bàsquet al Nou Congost. El BAXI Manresa rep el Coosur Betis (dissabte, 18.00. Movistar Deportes) en un d'aquells partits que pot tenir molta incidència en la lluita per assolir la permanència. Els bagencs tenen dues victòries més que els sevillans. Una victòria dels de Pedro Martínez els donaria tres triomfs de marge més el bàsquet average favorable. A la primera volta, el BAXI Manresa va vèncer per un sol punt en feu bètic durant aquell desembre màgic. El BAXI Manresa s'unirà aquest cap de setmana als actes de la setmana de les dones i retrà un homenatge a l'equip femení de finals dels 80 i principi dels 90.

Ryan Toolson estarà ja disponible després de quatre setmanes de baixa. Això obligarà a Martínez a descartar un jugador. Deividas Dulkys és l'únic jugador que s'ha perdut algun entrenament a causa d'una faringitis sense que això vulgui dir que el lituà sigui ja el descartat. El BAXI Manresa haurà de comunicar abans de dissabte a les dues del migdia si Toolson relleva algun company o els manresans mantenen la mateixa plantilla que la jornada passada.


El BAXI Manresa té ben encarada la seva continuïtat a l'ACB la propera temporada però ni molt menys la té garantida. D'això en són ben conscients tant Martínez com els seus jugadors malgrat un calendari que portarà al Nou Congost equips de la zona baixa de la classificació. El tècnic manresà ho exemplifica explicant que "no dono res per fet. Ni que guanyarem aquests partits ni que perdrem els més complicats. El partit de demà (dissabte) és molt difícil filosòficament. Perquè som un equip que no guanya partits per la seva cara bonica. Sempre hem d'anar al màxim. I ells estan de pujada. És un partit d'alt risc".

El Betis és un dels equips que lluiten per la permanència. Els andalusos han patit en força trams d'aquesta temporada i han ocupat algunes jornades plaça de descens. Darrerament, han espavilat força guanyant quatre dels darrers set partits disputats i arriben al Bages amb la millor ratxa de la temporada. Els de Curro Segura han derrotat equips com el San Pablo Burgos i Bilbao Basket mentre que les derrotes han arribat contra equips d'Eurolliga (Barça, Madrid i Baskonia). Els darrers triomfs han donat aire als verd-i-blancs que ara tenen dues victòries més que Fuenlabrada i Estudiantes. Tot i això, el Betis presenta mals números fora de casa i només ha estat capaç de derrotar el Fuenlabrada domicili. Aquesta bona línia ha coincidit amb l'arribada de Jerome Jordan i Eric Green. Sobre aquest darrer, Martínez diu que és jugador top.
Arxivat a