L'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal obre inscripcions per l'Escoleta d'Estiu que tindrà lloc el juliol

Es tracta d'una proposta lúdica adreçada a infants i joves d'entre 5 i 16 anys

L'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal obre inscripcions per l'Escoleta d'Estiu
L'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal obre inscripcions per l'Escoleta d'Estiu | MEES
NacióManresa
06 de març del 2020
Actualitzat a les 12:42h
L'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal ofereix, per aquest estiu, dues setmanes d'Escoleta d'Estiu (ampliable a tres setmanes si hi ha un mínims d'inscripcions) adreçades a infants i joves d'entre 5 anys i 16 anys. L'Aula d'Arts Escèniques oferirà un primer torn la setmana del 6 al 10 de juliol; un segon torn del 13 al 17 de juliol i, en cas que hi hagi demanda suficient, un tercer torn del 20 al 24 de juliol. Els alumnes inscrits s'agruparan per edats, en tres grups: petits (de 5 a 8 anys), infantil (de 9 a 12 anys) i jove (de 13 a 16 anys).

L'Escoleta d'Estiu, que es porta a terme a diversos espais del Kursaal, oferirà teatre, dansa i cant, amb dinàmiques de grup i música que encaminen al coneixement del cos i l'espai. L'horari de l'Escoleta serà de nou del matí a una del migdia de dilluns a divendres, i els divendres també de tres a cinc de la tarda, ja que a les cinc els alumnes oferiran a les famílies una petita representació del treball que han fet durant la setmana.

Les inscripcions es poden realitzar per telèfon (trucant al 938753402); anant presencialment a les taquilles del Kursaal, o per internet, a través d'aquest enllaç. Si les inscripcions es fan abans de l'1 de juny, el preu per setmana serà de 65 euros (60 euros per als germans, per als alumnes que durant l'any han estat matriculats a l'Aula, i per als que s'inscriuen a més d'una setmana). A partir de l'1 de juny els preus s'incrementaran 5 euros.