L'Ajuntament de Manresa celebrarà el 27 de març una jornada per a dones emprenedores

La matinal "Un viatge pels sentits" se celebrarà al Museu de la Tècnica, de 10 a 13h

Redacció
04 de març del 2020
Actualitzat a les 14:54h
L'Ajuntament de Manresa, a través del Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM),  organitza, el divendres 27 de març, una jornada adreçada a dones emprenedores. Sota el títol Un viatge pels sentits. Un viatge a l'interior per fer visible i l'invisible, té l'objectiu de contribuir a experimentar i compartir experiències professionals, idees i emocions de dones creatives que vulguin fer xarxa.

La matinal se celebrarà al Museu de la Tècnica de Manresa, de 10 a 13 h, i comptarà amb la presència de Paqui Borjas, artista, arterapeuta, educadora, emocional i clown, qui en clau d'humor, serà l'encarregada de dinamitzar la jornada.

L'acte arrencarà amb la benvinguda a càrrec de Cristina Cruz Mas, regidora d'Ocupació, Empresa i Coneixement, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Manresa.

A continuació, amb el nom De la idea a la paraula, es projectaran vídeos de dones emprenedores i espai per compartir idees. En acabar, tindrà lloc la xerrada L'humor positiu com a eina transformadora i un taller team- building (networking). Finalment, la jornada clourà amb un taller per treballar la creativitat.

Per inscriure's, cal omplir aquest formulari.