El cicle Coolturiza't de Sant Vicenç recuperarà els grans èxits de Dagoll Dagom

L'actor Carlos Gramaje protagonitzarà el muntatge "Al sud del paral·lel", mentre que l'humorista Jordi Merca signa el monòleg "Yo sobreviví a la EGB"

Carlos Gramaje farà un recorregut pels grans muntatges de Dagoll Dagom
Carlos Gramaje farà un recorregut pels grans muntatges de Dagoll Dagom | DD
Redacció
04 de març del 2020
Actualitzat a la 13:04h
Sant Vicenç de Castellet programa durant els mesos de març i abril el cicle Coolturitza't amb dues propostes diferents que combinen els grans musicals de Dagoll Dagom amb un monòleg d'humor sobre els anys 80. La primera proposta arribarà dissabte de la setmana vinent amb el muntatge Al sud del Paral·lel en què el reconegut actor Carlos Gramaje farà un recorregut pels grans èxits dels musicals Mar i Cel, Pirates o Flor de Nit. Acompanyat per l'actriu Lu Fabrés el públic viatjarà pels assajos de l'actor que prepara, enmig de situacions controvertides i delirants, les estrenes de les grans peces de Dagoll Dagom.

Homenatge a l'EGB

La segona proposta del cicle arribarà el primer diumenge d'abril amb el monòleg Yo sobreviví a la EGB amb l'humorista Jordi Meca. L'espectacle és un homenatge a l'EGB i als anys 80 en què l'autor repassa en clau d'humor l'etapa escolar que ha marcat tota una generació.

Entrades a la venda

Els dos muntatges tindran lloc a l'Auditori Maria Carme Grauvilardell. El primer el 14 de març a les 9 de la nit i el segon el 5 d'abril a les 6 de la tarda. Les entrades s'han posat a la venda aquesta setmana i es poden adquirir a un preu únic de cinc euros a l'OAC.