«Gazoline» de Jordi Casanovas arribarà divendres al Kursaal dins del cicle Platea Jove

És un muntatge de la Joven Compañía que arriba a Manresa després de fer temporada al Teatre Nacional de Catalunya

Platea Jove programa per a divendres «Gazoline»
Platea Jove programa per a divendres «Gazoline» | David Ruano
Redacció
04 de març del 2020
Actualitzat a les 12:57h
Aquest divendres, 6 de març a les 20.30h, continua la programació de Platea Jove a la Sala Gran del Kursaal amb Gazoline de Jordi Casanovas. Un espectacle sobre valors, fresc, actual i punyent de La Joven Compañía, dirigit per José Luis Arellano i interpretat per Mard B. Ase, Michael Batista, María Elaidi, Prince Ezeanyim i Delia Seriche. 

Cinc joves de l'extraradi de París es reuneixen una nit per cremar el cotxe d'algú molt ric. Massa joves per ser adults i massa grans per seguir sent nens. Des de fa uns dies, diferents incendis provocats en diferents llocs als afores de la ciutat han destruït diversos vehicles. Els fills dels fills dels immigrants que van arribar sense res a França, encara se'n senten aliens. Europa no els ofereix els valors que coronen la seva bandera. Els carrers i les notícies s'omplen d'un ambient que podria ser de revolució o de guerra; d'esperança o de desassossec. Un ambient que pot destruir il·lusions i amistats.

L'espectacle, que es va estrenar l'abril del 2019 arriba a Manresa després de fer temporada al Teatre Nacional de Catalunya. Aquesta serà la primera vegada que La Joven Compañía actua al Kursaal, una proposta de la Fundació Edmond de Rothschild i la Fundació Teatro Joven que té per objectiu visibilitzar i fomentar la diversitat ètnica en les arts escèniques.

Invitació als joves de 13 anys a veure Gazoline

Amb motiu dels actes de celebració dels 13 anys del Kursaal, tots els nois i noies de Manresa i poblacions veïnes que el 2020 facin 13 anys podran venir a veure gratuïtament Gazoline de Jordi Casanovas. Per fer-ho, hauran de presentar el DNI a la taquilla del Teatre Kursaal per obtenir una invitació. 

Les entrades per veure Gazoline, que tenen un preu de 5€, es poden comprar a les taquilles del Kursaal, i per internet o el mateix dia de la funció 1 hora abans a la taquilla del Teatre Conservatori.