Catalunya participarà a Manresa en el II Team Match de Seleccions Nacionals de Ball

Serà els propers 19 i 20 de desembre i també hi participaran els representants de Bèlgica, Holanda, Txèquia i Portugal

Redacció
10 de desembre del 2009
Manresa serà, els pròxims dies 19 i 20 de desembre, la capital catalana del ball esportiu. Durant els dos dies, el pavelló del Nou Congost acollirà la celebració del V Campionat de Catalunya 2009 de Ball Esportiu Estàndards i Llatins. A més, dins el mateix marc tindrà lloc el II Team Match Internacional de Seleccions Nacionals, en el qual hi participaran els equips de Bèlgica, Holanda, Txèquia, Portugal i Catalunya. En total, s'hi esperen unes 300 parelles de balladors.

El V Campionat de Catalunya 2009 de Ball Esportiu Estàndards i Llatins està organitzat per la Federació Catalana de Ball Esportiu conjuntament amb el Club de Ball Esportiu Swing Manresa, el Club de Ball Esportiu Manresa, El Club de Ball Esportiu Wapachà, el Club de Ball Esportiu Sant Cugat i el Dandi Club de Ball Esportiu, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa. La competició compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, i la Unió de Federacions Esportives Catalanes.

Aquesta serà la sisena vegada que Manresa acull un esdeveniment d'aquestes característiques. En aquest sentit, la ciutat va ser la seu del Campionat d'Europa Amateur Llatí del 2002, el Campionat d'Espanya Llatí del 2003 i les edicions del Trofeu Ciutat de Manresa 2007, 2008 i 2009.

En aquesta ocasió es comptarà amb la participació de les millors parelles catalanes que competiran per proclamar-se campions de Catalunya en totes les modalitats i categories, des dels més menuts fins al més grans.

Paral·lelament, diumenge a la tarda se celebrarà una competició internacional. Es tracta del II Team Match Internacional de Seleccions Nacionals, en el qual hi participaran les millors parelles youth, adults i sèniors de Bèlgica, Holanda, Txèquia, Portugal i Catalunya.